RSS

Klik-klik Mahasiswa!- Program Lawatan sambil belajar ke "Pusat Karangkraf " di Shah Alam,selangor..

Program Lawatan sambil belajar ke " Pusat Karangkraf Sdn.Bhd " di Shah Alam,Selangor baru-baru ini..disini Kori ingin berkongsikan serba sedikit pengalaman kami ke sana melalui medium bergambar pula yaa..


Rajah 17:- Kori bersama sebahagian rakan-rakan kelab kewartawanan UTM skudai J.b
Rakan  followers blog "-Kesah Kita-" juga turut serta menjayakan Program..Rajah 18:- Berganding bahu- Kekuatan kelab Kewartawanan UTM skudai J.B,
diatas terdapat dua orang Followers Blog "-Kesah Kita-" ini iaitu..
http://addamokthar.blogspot.com/ dan  http://kxkhor.blogspot.com/ 
Sebelum Lawatan kami ke pusat "Karangkraf" bermula, kami dengan sebulat suaranya bersetuju untuk mengisi masa terluang dengan melawati menara kebanggaan rakyat Malaysia, KLCC dan Petrosciences bagi mengimbau kembali kenangan semasa kecil  kami yang rata-ratanya pernah melawati Petroscience suatu ketika dahulu..Rajah 19:- Kori bersama sebahagian daripada  peserta lawatan..
Para peserta lawatan sememangnya suka bergambar-pantang sahaja kamera di tujukan pada mereka, masing-masing berpusu-pusu lari mendapatkan tempat di lensa kamera kami..hehehe..

Rajah 20:- Kori bersama  para peserta lawatan lelaki yang lain masing-masing sibuk bergambar di atas sebuah trak yang digunakan  untuk tujuan pameran di Petrosciences.Rajah 21:- Post jangan tak post!-bergambar diatas bulatan yang sering digunakan di laut untuk tujuan yang sesuai dengannya..

P/s:- Kori akan postkan beberapa gambar yang di terjah oleh lensa kamera kami ketika lawatan ke "Pusat Karangkraf" di Shah Alam pada posting yang seterusnya ok..terima kasih kerana sudi melawati laman ini..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

Aimifiqa said...

bestmyer!

Kori H.S said...

hahahaha!!nak ekot jugak ke?boleh2..hehehe

syuhada mokthar said...

best giler seyh..
nice memory..
huhu

TechnoS High Frequency said...

betul2....
best!!!!
terbaik dr utm press.....
xsaba nak baca sal krgkraf lak...
<3 :)

Intan A. Shah said...

cool. hehehe

RoolTerritory said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kori H.S said...

huhuhu..

Post a Comment