RSS

" How to become reporter? "

Salam sejahtera kepada para blogger di luar sana.. harap-harap trafik kalian sentiasa masyuuukk ye.. hehehe.. ok untuk post kali ini Kori ingin berkongsikan sedikit pengalaman Kori dalam menghasilkan sebuah laporan yang berbentuk ala-ala majalah ataupun layak digelar sebagai surat khabar.. hurrmm.. pada mulanya ini adalah satu bentuk  tugasan buat Kori dan rerakan yang sama-sama menyertai Kursus "Basic Journalist" di Universiti kami, UTM. banyak yang kami pelajari daripada Kursus itu, nasihat Kori pada bloggers yang suka jejalan tu ada baiknya kamu join Kursus ini di Universiti masing-masing, sebab sepanjang Kori dan rerakan join kursus itu, tak pernah lekang berjalan merata.. hehehe.. terima kasih juga di ucapkan kepada penyelia kami yang telah banyak mencurahkan pengalamannya dan ilmu kepada kami dalam menghasilkan sebuah majalah yang boleh dikira best la jugak(ehemm)... hehehe.. sila-sila la ye komen..


Rajah 25:- Muka depan Majalah kami.
Yang bahagian depan Kori yang buat..



Rajah 26:- Yang ini bahagian tengah, maaf la ye teleng kepala nak tengok
hehehe




Rajah 27:- yang ini pula Kori yang buat jugak.
penat wooooo..





Rajah 27:- Haaa.. yang ni orang kuat kita,
Hahahaha!! tidak ada depa tidak ada la Majalah ni ye..


Setakat ini dulu posting buat kali ini ye bloggers..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

syuhada mokthar said...

haha sgt mantap la nilam kite tu kan..

evinshazeven said...

u amik basic journalism?seriously? i did take dis subject oso...boring la...ehehehe

amirfazwan said...

woi..knapa aq xtau?hampeh ko..xnk bgtau..hoho

Post a Comment