RSS

PotLuck Raya UTM Blogger 2012!

Haaa.. Assalamualaikum kepada semua blogger-blogger di Malaysia dan juga pengunjung laman "Kesah kita" ini.. Pada post kali ini Admin ada buat kelainan sikit sebabnya post kali ini bukan nak share lagu-lagu terbaru tetapi Admin nak share kan sedikit beberapa gambar kenangan mengenai
PotLuck Raya UTM Blogger 2012! yang diadakan baru-baru ini..
Jom kita tengok!


Blogger UTM masing-masing sibuk bergambar kenangan sebab dah nak Maghrib  =)




Junior Adri dan Ali dibelakang sibuk berborak sedang kami sibuk menjamah hidangan 



Blogger Cik Sunah Mohammad tersenyum lebar disitu


Admin kena tangkap muat dengan juru foto kita



 
Apapun tahniah kepada Penganjur  PotLuck Raya UTM Blogger 2012! di tasik Ilmu UTM iaitu Blogger Khairul Azri dengan jayanya.. dan juga blogger-blogger yang lain yang turut serta bersama kami petang tadi.. walaupun jumlah penyertaan tak ramai tapi semangat blogger tu yang penting kan? Next time boleh buat lagi kat mana-mana tempat yang style dan mungkin jumlah penyertaan blogger-blogger UTM lebih ramai.. Ini saja simpanan shot2 gambar yang ada pada Admin.. -Sekian-













  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Errah said...

bestnya bestnya...

NadiRah said...

huhu..
harap ada gathering dtg lg..

Post a Comment