RSS

Bunkface!!

Rajah 5:- Indie Group
Tengah dok bosan-bosan santap game kt Fesbuk tadi tiba-tiba tangan ni gatai plak nak search song2 or lagu2 yang latest kt industri muzik kita ni..hehehe..nak dijadikan Halwa telinga la kot..hehehe...Bunkface??Seantero pelusuk negara dah pun kenal dengan group indie dari tanah air kita ni..kalu dok sebut je nama Vokalis dia mmg tersedak la akak-akak abang-abang adik-adik comel yang tengah minom air milo kt kedai mamak tu..hehehe..yelah..group band yang kita minatkan..tidak terkecuali juga Kori..Kori mmg minat juga la dengan lagu-lagu yang dicanangkan oleh mereka ni..walaupun genre dia agak lari sikit dari genre Kori tapi not bad la..mungkin sesuai sikit-sikit dengan darah muda Kori tu..hehehe..Actually Kori post kan about this indie group sebab Kori nak tau, nak tengok berapa ramai Student-student kat Malaysia ni yang berminat dengan "Bunkface"..tidak terkecuali juga student kat luar dari Malaysia ok..rase nak buat kajian la plak..hehehe..jangan lupa ye..cuma perlu type "Ya" untuk suka dan "Tidak" untuk tidak suke..tq all..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

farah dyana said...

ya.tp sikit2 jew suke.haha

Kori H.S said...

hehehe..tq ye..

Miezah Ghani said...

bunkface mmg best :)

syuhada mokthar said...

i loike bunkface vely2 much3
love indie song..

Rozuan Ismail said...

suka bunkface..

Kori H.S said...

tq ya you all..tq2..

Post a Comment